fbpx

Om Smuk-Beton ApS

Få historien om personerne bag Smuk-Beton og grunden til at de er overbeviste om, at det bliver en del af måden vi indretter os på i fremtiden. Både indendørs og udendørs
Kontakt Smuk-Beton
Team Smuk-Beton

Hvorfor folkene bag Alge-Stop Aps introducerer Smuk-Beton i Danmark

Den nye måde du kan forskønne din ejendom eller dit firma på

De sidste 11 år har ejer Jørgen Enggaard med stor succes drevet familievirksomheden Alge-Stop ApS sammen med sine ældste børn, Rasmus og Jacob.

Alge-Stop var de første i Danmark til at hjælpe husejere i hele landet med at fjerne alger, flisepest og ukrudt fra bl.a. indkørsler og terrasser og giver 15 års garanti for det udførte arbejde.

Alge-Stop ApS er i dag Danmarks største inden for branchen med 18 biler og har vundet Gazelle-prisen de sidste 5 år.

Alge-Stop leverer et produkt af høj kvalitet med stor troværdighed. Den linje føres videre med virksomheden Smuk-Beton, der er ekspert i mønstret specialbeton.

En rejse til Spanien inspirerede Jørgen Enggaard til at præsentere produktet for danskerne. - I Spanien, England, USA og mange andre lande i verden er det meget almindeligt at bruge specialbeton.

Efter rejsen til Spanien tog Jørgen Enggaard og en af hans sønner til England, hvor metoden også er meget udbredt, for at se hvordan arbejdet foregik.

De fandt hurtigt ud af, at der var rigtig mange faktorer, processer, arbejdsmetoder og knowhow der skulle til for, at arbejdsprocessen skulle lykkes med et godt resultat.

De var utroligt heldige og fik kontakt til en specialist/kunstner, som havde 21 års erfaring med mønstretspecialbeton, og han og én mere blev hyret på stedet og fløjet ind fra England for at hjælpe med starte Smuk-Beton op i Danmark.

Smuk-Beton konceptet er en naturlig videreudvikling af virksomhedens forretningsområder og vi glæder os til at kunne gøre dine omgivelser smukkere, mere inspirerende og indbydende og nemmere at vedligeholde.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Tal med vores dygtige rådgivere om, hvordan Smuk-Beton kan tilføje værdi til din ejendom. Kontoret er åbent mandag til torsdag fra 09:00 - 16:00 fredag 09:00 - 13:00

RingRing: 70 666 777 eller

Forretningsprincipper

• Vi er åbne og ærlige udadtil og indadtil.

• Vi tænker bæredygtighed i det vi gør.

• Vi er ydmyge over vore kunders tillid.

Værdier

Smuk-Beton's værdier er ikke bare ”SMARTE” ord

Samarbejde

Moral

Ansvarlighed

Retfærdighed

Troværdighed

Engagement

Referencer

Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
OM FIRMAET
Om Os
Kontakt
SMUK-BETON APS

Springbjergvej 15
7183 Randbøl
CVR. 37760218

Tlf. 70 666 777
Vis stort kort

En del af Alge-Stop ApS fliserensning
Vi støtter knæk cancer 2020
© Smuk-Beton ApS  |  Springbjergvej 15  |  7183 Randbøl  |  Tlf. 70 666 777  |  CVR-nr.: 37760218  |  info@smuk-beton.dk