fbpx

Stort udvalg af designs og farver i Smuk-Beton

Vi har et meget stort udvalg af mønstre og farver at vælge imellem. Der er også mulighed for at få specialfremstillede mønstre og farver
vælg mønstre og farver smuk-beton

Stort udvalg af mønstre og farver i Smuk-Beton

Vores virksomhed har mange år på bagen og vi har udviklet os til at være blandt de bedste specialister inden for Smuk-Beton i forskellige mønstre

For at kunne skabe mønstre i smukbetonen anvender vi en ny innovativ metode, hvor mønstret trykkes i overfladen af friskblandet udhældt beton for at få det til at se ud som sten, brosten, skifer eller selv som en træterrasse for at give dig din helt egen enestående og spektakulære indkørsel i beton.

Vores indkørsler, havegange og gårdhaver er slidstærke, unikke og stort set vedligeholdelsesfrie.

Da vi har et bredt udvalg af design og mønstre, kan du skabe din helt egen originale og kreative indkørsel, der ovenikøbet kan forny dit hjem eller din virksomhed på en mere fantasifuld måde.

For os er vores forhold til vores kunder yderst vigtigt. Ved at være stærkt engagerede i hvad vi gør, have stor erfaring og ekspertise, har vi fået utroligt loyale kunder. Du kan være sikker på, at vores medarbejdere, der fagligt er meget dygtige og pligtopfyldende, vil yde deres bedste lige meget hvilket projekt, det gælder for at sikre det bedst mulige resultat.

Vil du vide mere?
Find svar på de oftest stillede spørgsmål om Smuk-Beton. Besøg vores FAQ sektion

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Tal med vores dygtige rådgivere om, hvordan Smuk-Beton kan tilføje værdi til din ejendom. Kontoret er åbent mandag til torsdag fra 09:00 - 16:00 fredag 09:00 - 13:00

RingRing: 70 666 777 eller

TV Spot

Læs vores artikel fra Liebhaverboligen

Image

Vores udvalg af mønstre

Vi har et stort udvalg af mønstre at vælge imellem - her kan du se et lille udpluk

Vores farvemuligheder

Vi fan lave alle regnbuens farver farver - her kan du få lidt inspiration

Hurtigt og effektivt

Vi har over de sidste 20 år arbejdet hårdt med at forbedre vores arbejdsproces, så den nu er hurtig og problemfri. Derfor er vi nu stolte over at kunne sige, at vi er virkeligt effektive, når vi udfører vores arbejde, hvor vi fokuserer på at få det fuldført så hurtigt som muligt og til mindst mulig gene for dig og din familie.

Vores helt egen specielle beton

I modsætning til andre udbydere køber vi ikke vores beton. Vi laver vores egen blanding på stedet baseret på vores helt egen specielle (og hemmelige) formel. Og vi blander kun lige akkurat, hvad der kræves for at kunne udføre din specielle ordre. Dette betyder, at vi ikke har noget spild og ingen forsinkelser.

Miljøvenlig

Vi fjerner dine gamle fliser, knuser dem og genanvender dem til bl.a. vejfyld.

Vores løfte til dig

Der er fuld overensstemmelse mellem, hvad vi siger og lover og det vi gør og leverer, da vi har så stor tillid til vores produkt
50 års garanti udendørs smuk-beton

gratis tilbud 2021

Vores stærke engagement, brede erfaring og ekspertise gør, at vi har stor tillid til/er overbeviste om, at vi kan imødekomme alle dine forventninger. Vi yder professionel service af højeste kvalitet, der gør, at vi bliver ved med at være på markedet.

Vi er parate til at give hele 50 års garanti, da vi har fuld tillid til, at vi kan lave imponerende og spektakulære indkørsler, som du kun kan være stolt af.

  • Stort set vedligeholdsfrit
  • Garanti mod underminering af myrer
  • Garanti på kørerender
  • Vejrbestandig
  • Smudsafvisende
  • Garanti mod ukrudt/mos mellem fugerne
mønster

Kontakt os for et uforpligtende besøg

Indtast dine oplysninger nedenfor og få et gratis uforpligtende tilbud

Om dig

* Udfyld venligst alle påkrævede felter

OBS. Efter indsendelse af kontaktformularen, vil du med det samme modtage en informationsmail. Det er vigtigt at du gennemlæser hele denne mail i forhold til det videre forløb, tilbudsgivning og besøg.

Modtager du ikke denne mail, bedes du venligst tjekke dit spam filter.

Referencer

Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
OM FIRMAET
Om Os
Kontakt
SMUK-BETON APS

Springbjergvej 15
7183 Randbøl
CVR. 37760218

Tlf. 70 666 777
Vis stort kort

En del af Alge-Stop ApS fliserensning
Vi støtter knæk cancer 2020
© Smuk-Beton ApS  |  Springbjergvej 15  |  7183 Randbøl  |  Tlf. 70 666 777  |  CVR-nr.: 37760218  |  info@smuk-beton.dk